Heikinkatu 14 / Henriksgatan 14

Vuonna 1912 rakennettu 106 vuotias Moomintalo Puu-Karjaalla on ratamestari Werner Lönngrenin suunnittelema. Vuosisadan vaihteessa paikalla ei ollut muita taloja vaan vain metsää ja tie Pumppulahdesta rautatieasemalle. Talo on käynyt läpi monet remontit, mutta säilyttänyt suojattuna talon alkuperäisen ilmeensä. Talon nykyiset omistajat ovat sisustaneet Moomintaloon keltaisen ja sinisen huoneen, vain pilkullinen huone puuttuu. Talon pihalta löytyy 4.8. Tikau (www.tikau.com) Pop-up (käteisostot).

106 år gammalt Muminhus (byggt år 1912) i Trä-Karis har ritats av banmästaren Werner Lönngren. Vid sekelskiftet fanns det inga andra hus i närheten utan bara skog och vägen från Pumpviken till järnvägsstationen. Huset har gått genom många renoveringar men som ett skyddat hus hållit sitt ursprungliga utseende. De nuvarande ägarna har inrett det gula och blå rummet, bara det prickiga fattas. På gården hittas 4.8. Tikau (www.tikau.com) Pop-up (kontant betalning).