Hollywoodinkuja 3

Billnäsin Hollywoodissa avaa ovensa taiteilija Panu Ruotsalon itse suunnittelema ja toteuttama sauna-ateljee! 60-neliöinen puurakennus on rakennettu pystypuumenetelmällä, eristetty ekovillalla ja vuorattu käsittelemättömällä kuusipuulla joka ikääntyessään harmaantuu kauniisti.
”Maalaukseni ovat impressioita tunteista, kokemuksista ja kohtaamisista. Niiden lähtökohta on jossain abstraktin ja esittävän välissä. Abstraktin siksi, että se on nähdäkseni ihmiselle alitajuinen ja luonnollinen tapa kokea itseänsä ympäristössä, ja ympäristöä itseänsä. Taide itsessään merkitsee minulle tunteen ja olemassaolon vapautta. Tarve taiteen tekemiseen liittyy suoraan tarpeeseen olla olemassa. Ei iloon tai kurjuuteen, vaan tunteiden ja kokemusten käsittelystä kumpuavaan rikkauteen.” P.R.

Artisten Panu Ruotsalo i Hollywood, Billnäs, öppnar dörren till sin egenhändigt planerade och förverkligade bastuateljé! Träbyggnaden är ca 60 kvadratmeter, byggd med stående plankor, isolerad med ekovilla samt fodrad med obehandlat granträ som grånar vackert med åren.

”Mina målningar är impressionistiska känslor, upplevelser och möten. Utgångspunkten finns någonstans mellan abstrakt och föreställande konst. Abstrakt därför att jag tycker det är ett omedvetet och naturligt sätt för människan att uppleva sig själv i miljön, samt miljön i sig själv. För mig betyder konst frihet att känna och vara. Att skapa har direkt att göra med behovet att finnas, inte med glädje eller elände, utan med rikedomen i att handskas med känslor och erfarenheter.” P.R.