Keskuskatu 41 / Centralgatan 41

Villa Scarlett on ex-Terijoki huvila (siirretty Karjaalle 1933), vanhalla hirsikehikolla mutta uudistetulla kuoreella; omistajan lapsuudenkoti on omin käsin ja rakkaudella renovoitu, täynnä mielenkiintoisia sisustusratkaisuja. Iso lasiveranta tuo auringon sisään ja kattoterassi antaa mielenrauhaa, Pumppulahti pilkahtaa puiden välistä, näkymä on vihreä ja vehreä vaikka on keskustan tuntumassa. 

Villa Scarlett är en f.d. Terijokivilla (flyttad till Karis 1933). Kärnan är stockhus men ytan är förnyad – ägarens barndomshem som är renoverat med egna händer och mycket kärlek. Huset är fullt av intressanta inredningslösningar, den stora inglasade verandan låter solen strömma in och takterrassen ger frid i själen. Pumpviken skymtar mellan träden, utsikten är grön och lummig trots läget mitt i Karis centrum.