Leipurintie 2 a 4 / Bagarvägen 2 a 4

Yli sata vuotta vanha tunnelmallinen kolmikerroksinen kivitalo Billnäsissä. Leveän ikkunasyvennyksen läpi näkyvät Mustionjoen maisemat tai suuri piha omenapuineen etsivät vertaistaan läntisellä Uusimaalla.

Stämningsfullt trevåningshus i Billnäs! Byggt av rött tegel år 1899. Genom de breda fönstersmygarna ser man Svartån med dess landskap och den stora gården med äppelträd har inte sin like i västra Nyland.

Leipurintie 2 a 5 / Bagarvägen 2 a 5

Kaksio (51neliöä) Hammarborgissa, joka on vuonna 1899 rakennettu punatiilinen kerrostalo Billnäsissä. Terassi- ja ikkunanäkymät ovat suoraan Mustionjoelle. Asunto on remontoitu täysin muutama vuosi sitten. Vanha täysremontoitu koti on asukkaansa näköinen mustavalkoisine verhoineen ja huonekasveineen.

Tvåa, ca 51 kvadratmeter i Hammarborg. Terrassen och fönstren vetter rakt mot Svartån. Bostaden är totalrenoverad för ett par år sedan och liknar sin ägare, med svartvita gardiner och krukväxter.