Maasillantie 1 / Landsbrovägen 1

Tämä tunnelmallinen v. 1947 rakennettu talo sijaitsee huippupaikalla Karjaalla! Rautatie-asemalle vain kävelymatka. Hallinnanjakosopimuksella hallinnassa 746 m2 kulmatonttia. Ostopäätöstä helpottanee kuntotarkastus, joka on tehty 05/2018 sekä tiedosta, että myös autotalli löytyy.

Kodin alakerrasta löytyy esim. kaksi työhuonetta, kodinhoitohuone, sauna sekä takkahuone rentoutumiseen. Asuinkerroksen tilava aula kutsuu niin tutut kuin tuntemattomatkin viihtymään. Tämän kerroksen keittiössä loihditaan kaasuhellan avulla vaikka kuinka upeat gourme-ateriat, sillä aikaa kun muut nauttivat olohuoneen avotakan lämmöstä ja tunnelmasta. Ruokailutilaan tullaan kauniiden pariovien kautta.

Stämningsfullt hus från 1947, beläget på en toppenplats! Gångavstånd till tågstationen. Distributionsavtal medger 746 kvadratmeter hörntomt. För den hugade spekulanten kan nämnas att byggnaden evaluerats i maj 2018 och att det finns garage.

På nedre våningen finns bl.a. två arbetsrum, ett hjälpkök, bastu och brasrum för sköna avslappnade stunder.  Den öppna aulan får vem som helst att trivas. I köket finns gasspis på vilken man tillreder vilka gourmetmåltider som helst medan de andra vilar och njuter av brasan och stämningen. Till matvrån kommer man genom ett par vackra pardörrar.