Sjösängintie 110

Vuonna 2013 ostettiin tontti jolla sijaitsevaa pientä punaista taloa remontoitiin ja laajennettiin kunnes vuonna 2015 se oli kokenut täydellisen muodonmuutoksen komeaksi mustaksi moderniksi kodiksi. Omistajien itse suunnittelemassa ja toteuttamassa talossa on korkeat avarat tilat ja isot ikkunat, sisustuksessa toisaan täydentävät sekä uudet että vanhat esineet, tule tutustumaan ja ihastumaan!

Tomten köptes år 2013 och det lilla röda huset som stod där renoverades och utvidgades tills år 2015 då det hade genomgått en fullständig metamorfos till ett stiligt, svart och modernt hem. Ägarna planerade och förverkligade sitt hem, med höga, luftiga utrymmen, stora fönster. Inredningen består av både gamla och nya föremål som kompletterar varandra. Kom och titta och bli förtjust!