Tammisaarentie 520

Joko houkuttaisi Karjaalle muuttaminen?”Tervetuloa tutustumaan tähän tilakokonaisuuteen Karjaan idyllisen maaseudun keskellä. Kyseessä on moderni kartano, joka on rakennettu perinteitä kunnioittaen. Kokonaisuus sijaitsee suurella n. 1,9 ha kokoisella tilalla, joka on maastoutukseltaan ainutlaatuinen upeine maalaismaisemineen.

Tässä erittäin tilavassa vuonna 2007 valmistuneessa kukkulan päällä sijaitsevassa upeassa kartanorakennuksessa, ei ole säästelty missään. Tämän hirsitalon rakennusvaiheessa on noudatettu perinteisiä rakennusmenetelmiä, ja myös sijainti toteuttaa Feng Shui -ajattelua. Kokonaisuus huokuu hyvää energiaa, henkeä ja arvokkuutta.”

Kan vi locka dig att flytta till Karis? Välkommen att bekanta dig med den här moderna herrgården belägen mitt i en idyllisk landsbygd. Byggnaden tar vara på gamla traditioner och är omgiven av en stor, ca 1,9 hektar tomt. Huset uppfördes 2007 och läget på kullen speglar Feng Shui-filosofin. Helheten andas positiv energi, själ och värdighet.

https://bo.fi/kohde/504247/