Valssaamontie 30 C / Valsverksvägen 30 C

Tipukonvehti

Åminneforsin terästehdasalueelle sijoittuva, punatiilinen  erillisrakennus. Rakennettu 1900, suunnittelijana Waldemar Aspelin. Rakennus on toiminut mm. laboratoriona, asuntona, postikonttorina, mankelina,  toimistona ja työtilana. Rakennuksen editse on aikanaan kulkenut pienoisrautatie.  V.2014 lähtien rakennuksessa on sijainnut  Tipukonvehti productsin muotoilu-ja maalaustoimisto.  Pop up cafe jossa tarjolla erikoiskahveja  sekä tuoreita leivonnaisia, suolaista ja makeaa. Mahdollisuus ostaa uniikkeja  koeneuleita ja erikoisia esineitä. Tarjolla erilaista tunnelmaa industriaalissa  ympäristössä. 

Fristående byggnad av rött tegel på Åminnefors fabriksområde, byggt 1900 och planerat av Waldemar Aspelin. Byggnaden har fungerat bl.a. som laboratorium, bostad, postkontor, mangelbod, kontor och arbetsutrymme. Framför byggnaden har på sin tid funnits en liten järnväg. Från och med 2014 har formgivnings- och målningsbyrån Tipukonvehti products fungerat i utrymmet.

Pop-up kafé som erbjuder specialkaffe och färska bakelser, salta bitar och sött tilltugg. Möjlighet att köpa unika stickade prototyper och unika föremål. Besökaren bjuds på speciell atmosfär i industrimiljö.