Vuorikatu 4

OKT Viehättävä romanttinen huvilatyylinen pieni omakotitalo keskellä Puu Karjaan asuinaluetta. Vuonna 1928 rakennettu talo n . 70 m² käsittäen 3h,k,kph,wc,lasiveranta. Alakerrassa lasiveranta, eteinen, olohuone, keittiö, wc,suihku. Yläkertaan johtaa hyvät portaat ja siellä on kaksi makuuhuonetta. Talossa on kolme tulisijaa sähkölämmityksen lisäksi. Oma tontti n. 1103 m², kaavan mukaan vielä toinen käyttämätön rakennusruutu. Hieno vanhanajan pihapiiri jossa omenapuita ja perennoja sekä ihana pieni Suvimaja / kesämökki.

EHH Charmigt romantiskt egnahemshus med äkta villa stämning mitt i Trä Karis bostadsområde. År 1928 byggt hus ca. 70 m² omfattande 3rum,k,bdr,wc,glasveranda. I nedre våningen glasveranda, tambur, vardagsrum, kök, badrum, toalett. Bra trappor som leder upp i övre våningen, där det finns två sovrum. Huset har tre eldstäder utöver direkt elvärme. Egen tomt ca. 1103 m², enligt detaljplanen finns en outnyttjad byggruta till. Fin gammaldags trädgård med äppelträd och perenner samt ett litet sommarhus.