Waldemarinkuja 2

OKT Upealla omalla 1582 m² keskustatontilla oleva hyväkuntoinen kiinteistökokonaisuus. Vuonna 1943 rakennettu ja v. 2004-2005 laajennettu viihtyisä omakotitalo kahdessa kerroksessa sekä osittainen kellaritila. Tänne mahtuu isompikin lapsiperhe, yhteensä 4 makuuhuonetta. Talossa on öljy + aurinkolämpö sekä olohuoneessa iso varaava takka. Pihassa myös erillinen autotalli/varastorakennus sekä katettu pergola/ katettu terassi ja sen yhteydessä varasto.

EHH På fin egen 1582 m² trädgårdstomt i centrum verkligt välskött fastighetshelhet. År 1943 byggt och år 2004-2005 tillbyggt ombonat egnahemshus i två våningar plus delvis källarvåning. Hit ryms även en större barnfamilj, sammanlagt 4 sovrum. Huset har olje-eldning + solvärme samt en lagrande spis i vardagsrummet. Till gårdsmiljön hör även en separat garage/förrådsbyggnad samt pergola / täckt terrass och förråd i samband med det.