Ehdota kohdetta

Jo kymmenet kodit ja muut kohteet ovat olleet mukana tapahtumassa kahden tapahtumakesän aikana – ja kokemukset ovat olleet myönteisiä. Meillä on täällä Karjaalla ja Billnäsissä paljon kiinnostavaa näytettävää, vierailupäivät ovat sujuneet rauhallisissa merkeissä ja hyvässä järjestyksessä.

Tämän kesän teemoina ovat ruukki, vanhat talot ja puutarhat. Mukaan toivotaan esimerkiksi funkiskohteita, vanhoja puuhuviloita, moderneja taloja, remonttikohteita ja erilaisia puutarhoja. Lähetä rohkeasti yhteystietosi, jos sinulla on kohde tarjolla. Koko taloa ei tarvitse avata, voit rajata vierailualueen – jopa kaunis puutarha voi riittää kohteeksi.

Järjestämme infotilaisuuksia kohteiden aukipitäjille ennen ensi kesän tapaamista. Tule mukaan ja saat lisätietoa.

Föreslå ett besöksmal

Ett tiotal hem och andra byggnader har redan hunnit vara med som deltagare i Karis Suomen Paris under de två somrar som evenemanget har ordnats – och upplevelserna har varit positiva. Här i Karis och Billnäs finns mycket intressant att visa upp! Besöksdagarna har förlöpt lugnt och i god ordning.

Vi efterlyser till exempel funkisobjekt, gamla trävillor, moderna hus, renoveirngsobjekt och trädgårdar av olika slag. Ägare kan öppna hela huset, en del av det eller bara förevisa trädgården.

Vi ordnar infotillfällen för ägare och öppethållare innan sommaren. Kom med, så får du veta mera!


esim. / t. ex. 0501234567
.png, .jpg, .jpeg. Lähetä meille kuva kohteesta, jota voidaan tarvittaessa käyttää tapahtumakartassa. //// Skicka oss ett foto av föremålet, som vi kan använda i föremålkartan.